Våtromsdagene 2024

17.8.24
Event

De første Våtromsdagene ble arrangert i 2004, og i år fyller Byggebransjens våtromsnorm 30 år, så Fagrådet for våtrom har gode grunner til å feire!

VELKOMMEN TIL VÅTROMSDAGENE 2024

De første Våtromsdagene ble arrangert i 2004, og i år fyller Byggebransjens våtromsnorm 30 år, så Fagrådet for våtrom har gode grunner til å feire!
Den 12. – 13. september arrangeres Våtromsdagene 2024, denne gang på flotte Lily Country Club på Kløfta utenfor Oslo.

FFV er glade for å nok en gang kunne invitere til en våtromskonferanse som gir en enestående mulighet for erfaringsutveksling og nettverksbygging, Som tidligere år får vi også besøk av flere produsenter, som vil vise frem sine nyheter og gode løsninger.

Målet med konferansen er å løfte frem aktuelle temaer innen bransjen, på tvers av faggrupper, som bidrar til diskusjon og samarbeid, og på sikt til at det bygges enda flere gode våtrom her til lands.

Tema for årets arrangement er «De viktige detaljene – helhetlig kompetanse»

På programmet står bl.a. temaer som mikrosement, lokale reparasjoner, fukttransport, NS3600, uavhengig kontroll, FDV-dokumentasjon og mye mer.

Her kan du se hele PROGRAMMET!

Billetten inkluderer:
Inngang til Våtromsdagene 12.–13. september for én person
Konferansepakke med lunsj og pauseservering 2 dager
Overnatting i enkeltrom m/frokost*
Festmiddag og underholdning torsdag 12. september

LES MER OG MELD DEG PÅ HER*

*Våre Godkjente våtromsbedrifter får rabatt på Våtromsdagene. Vi gir også kr. 400,- i rabatt fra billett nr. 2 når man melder på flere enn én person fra samme firma samtidig (denne gjelder også for ikke-GVB).

Hjertelig velkommen til en fagprat på
Våtromsdagene 2024 – Møteplassen for proffene!

 

 

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.